Me një klik ose dy ne planifikojmë ditën për ty!

City Beep është një apliklacion mobile që ju mundëson të gjeni dhe rezervoni evente në mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë.

Nga tani e në vazhdim, në një vend të vetëm, ju mund të rezervoni një tavolinë në disko, një vend për të drekuar në restorantin tuaj të preferuar, të rezervoni një vend për të festuar, ose ndoshta të rezervoni biletat për kinema, etj me vetëm pak klikime.
Shkarko

Karakteristikat Tona

Aplikacioni jonë telefonik do t’ju lejoj të kontrolloni të gjithë eventet e ndryshme në qytet. Logohu me llogarinë në google ose facebook dhe shijoni kërkimin e eventeve. Gjithashtu ju mund të shënoni eventin që ju pëlqen, të rezervoni vendin dhe ne do t’ju mbajmë të përditësuar mbi atë që ju intereson më shumë.


Kërko evente

Eksploro eventet sipas kategorive që ju interesojnë.

Të preferuarat

Ruaj eventin tënd të preferuar dhe ndaje me miqtë e tu.

Rezervimet

Rezervo eventin dhe planifiko i qetë pjesën tjetër të ditës.

Njoftimet

City Beep do të njoftojë për eventet që ju përshtaten dhe përputhen me interesat e tua.

Prezenca online

City Beep do të mundësojë prezencën tuaj online nëpërmjet një aplikacioni telefonik dhe fuksionalitetet e fuqishme dixhitale të aplikacionit mundësojnë sjelljen e miqve tuaj në site.

Shikueshmëri e zgjeruar

Lejo të shohin dhe të gjendet informacion për ju, ashtu si dhe mundësitë e rezervimit online të veprimeve të tua.

Bashkohu

Zgjidh një nga paketat tona dhe siguro 50% më shumë miq.

City Beep Network

City Beep ju jep mundësinë të regjistroni një numër të madh eventesh. Në mënyrë që të pasurojmë database-in tonë ne ju ftojmë që të bëheni partneri jonë dhe të prezantoni eventet tuaja në një vend të vetëm. Të gjitha eventet tani janë një klikim larg, përdoruesve tuaj dhe tanë të ardhshëm.

Oraganizuesit e venteve mund të mbështeten tek ne!

Në aplikacionin tonë ju do të këni një akses të thjeshtë tek një panel që ju lejon të krijoni evente pa ndonjë problem. në këtë mënyrë ju promovoni eventet që po organizoni të gjithë në një vend.

Menaxhimi i rezervimit ska qenë kurrë kaq i thejshtë!

Një aplikacion special është krijuar vetëm për partnerët tanë, i cili i mundëson transparencë të rezervimit të bërë.

Duku ne aplikacionin City Beep!

Ju ofrojme te gjitha eventet dhe ofertat ne nje vend te vetem.

Lidhu me ne
Shpejt dhe thjeshte
Me e mira per ty

Fillimisht perfunduar me sukses regjistrimin , me pas do te kini mundesine te krijoni profilin tuaj te biznesi.E pas kesaj mund te postoni eventet, ofertat, sherbimet tuaja ne aplikacion!

Screenshots


City Beep ju jep mundësinë për të parë eventet, për të ruajtur ato që ju pëlqejnë më shumë, dhe për ato evente që dëshironi të rezervoni një vend.

Pse City Beep?

Në një jetë kaq të shpejtë që ne jetojmë sot jemi të rrethuar nga shumë mundësi, dhe të preokupuar me detyra të përditshme, kështu e kemi shumë të vështire të jemi të përditësuar me cdo ngjarje që na intereson dhe aktivitet që ndodh në qytet. Për të zgjidhur këtë problem, ne kemi hartuar një aplikacion informativ që do t'ju lejojë të shihni të gjitha ngjarjet që ju interesojnë.


Nëse jane udhëtime, shfaqje , performanca, konferenca, premiera filmike ose hapja e një restoranti të ri në qytet, do të keni një pasqyrë të të gjitha këtyre ngjarjeve në telefonin tuaj.

Njihuni me stafin tone


Aleksandra Milaković

Business Developer

Lazar Radinović

Software Developer

Iris Damani

Marketing Manager

Partnerët zyrtarë

Advanced Systems & Technologies

SHKARKONI APLIKACIONIN

City Beep është atje për t'ju ndihmuar të organizoni ditën tuaj dhe të krijoni një axhendë të përditshme në mënyrën e duhur!

Kontaktoni me ne


Informacionin e kontaktit